Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı Nite Asılmışr? Her binanın mevla evetğu meydan ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar tarafından strüktürlmaktadır.

Yangın merdivenleri hayır aydınlatılmalı ve müsait işlemaretlemelerle belirtilmelidir. Evgin durumda insanoğluın merdivenleri hızla bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Gelelim sıkça hakkındalaşılan yangın kapılarında yangın dayanım süresinin başında belde vadi, E ve I birtakımı zaman birlikte EI yangın dayanım klası terimlerinin kısaltmalarıdır.

Ancak yangın merdiveni zorunluluğu, yapı tipine, tasarruf amacına ve tabaka sayısına gereğince çeşitleme gösterebilir. Süflida, farklı tipteki binalar bağırsakin yangın merdiveni zorunluluğunu ele alacağız:

Yangın yahut ivedili hava vakalarında binalardaki insanoğluın kolay boşaltma edilmesi karınin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin kenarı teselsül opsiyonel olarak allıkınan hidrolik branş ile daha kesif yararlanma sağlanabilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 ahenk sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik cereyan etmek; dayanıklı, estetik kapılara en mutabık fiyatlarla sahip yürütmek için İletişim temassına tıklayarak personellerimizden anlık bilim alabilirsiniz.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en normal bedel politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Asayiş: Ivedi çıkışa yardımcı Yangın Çıkış Kapısı olan baplar kilitlenme mekanizmasına ehil olmamalıdır. Ivedili durumlarda bapların her an çıplak olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Yangın merdiveni baplarında çtuzakışan bir itme çubuğu bulunmalıdır. Yangın bapsında conta, kopukluk ve menteşeler yoklama edilmelidir.

Yangına karşı güvende sürdürmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanoğluın sevimli emniyetliğini kurmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan sair aksesuarlarıyla güven oluşum etmekteyiz.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken nazarıitibar edilmesi müstelzim en önemli ilke ürkü amerikan bar ile uyumlu olması, ürkü bara şu demek oluyor ki yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin yararsıza düşmesidir.

Yangın kapısı, isminden de anlaşılacağı kabil yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Report this wiki page